Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Ο Βελονισμός είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ΥΓΙΗ απώλεια βάρους, από μόνος του, ή σαν θεραπεία υποστηρικτική σε συνδυασμό με άλλα προγράμματα σχετικά με την απώλεια βάρους.


Εχετε δοκιμάσει τις δίαιτες της μόδας Atkins-Dukan...ή άλλες βοηθητικές μεθόδους αδυνατίσματος, χωρίς να λειτουργήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και χωρίς αποτέλεσμα..
Ο Βελονισμός με διάφορους τρόπους (σωματοβελονισμό, ωτοβελονισμό,
ηλεκτροβελονισμό,moxa...) μπορεί να βοηθήσει να χάσετε βάρος , κατ' αρχάς βοηθώντας στην αύξηση του μεταβολισμού και στην καλύτερη ροή αίματος και οξυγόνου στο σώμα, κρατώντας το έτσι υγιές και στη συνέχεια , μειώνοντας τα επίπεδα ινσουλίνης και λιπιδίων στο αίμα.
Τέλος, η τοποθέτηση βελονών σε συγκεκριμένα σημεία κινητοποιεί τα ενεργειακά αποθέματα του σώματος και οδηγεί στην απώλεια βάρους και στη μείωση της χοληστερίνης.

Ο Βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της επιθυμίας για ορισμένα τρόφιμα και γενικά στη μείωση της όρεξης, παρ’ολα αυτά όμως δεν είναι αρκετός από μόνος του για μόνιμη απώλεια βάρους.
Είναι λοιπόν σημαντικό να συμπληρώνεται με άσκηση και σωστή διατροφή.
Σύμφωνα με την Dr Anish Gupen <<τρώτε μικρά γεύματα και ζεστό μαγειρεμένο φαγητό>>.
Αποφύγετε κατεψυγμένα τρόφιμα, κρύα ποτά, τηγανητά λιπαρά τρόφιμα, αλκοόλ, πολλούς καφέδες και απλά σάκχαρα.
Ο Βελονισμός αυξάνει τον μεταβολισμό και μειώνει την όρεξη ,αλλά δεν είναι σε καμμιά περίπτωση μαγικό ραβδί και λειτουργεί σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση.

Στον αγώνα λοιπόν που γίνεται για να τρώτε λιγότερο ή για να τονώσετε την ενέργεια σας μπορείτε να διαπιστώσετε ,ότι ο Βελονισμός είναι ακριβώς  αυτό που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε το πάθος για φαγητό, να πετύχετε την τόνωση, την ενίσχυση του μεταβολισμού και να αυξήσετε την δύναμη και την θέληση για να τα πετύχετε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου