Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Απαλλαγείτε από τα κιλά των γιορτών με Βελονισμό

Αν η απώλεια βάρους είναι ένας από τους στόχους σας μετά τις γιορτές, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε τον Βελονισμό.


Αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς πειρασμούς αυτό τον καιρό,είναι τα διαφορά δελεαστικά τρόφιμα που κoσμούν τα τραπέζια των γιορτών.

Ειδικά οι γιορτές αυτές, που συνδυάστηκαν με τον εγκλεισμό μας, θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για την διατροφή μας και τη ψυχική ισορροπία.

Τα τρόφιμα των γιορτών πλούσια σε υδατάνθρακες και κυρίως σε ζάχαρη έχουν αντίκτυπο στην σωματική και ψυχική μας ευεξία,

Μπορείτε όμως να αποκαταστήσετε τη ορμονική ισορροπία και να μειώσετε την επιθυμία για φαγητό με τακτικές θεραπείες Βελονισμού.

Ο Βελονισμός δεν είναι βέβαια μαγικός, δεν βοηθάει στην απώλεια βάρους μεμονωμένα, αλλά όταν συνδυάζεται με μια δίαιτα μειωμένων θερμίδων και τακτική άσκηση.

Ο Βελονισμός όχι μόνο μειώνει τις κρίσεις βουλιμίας, αλλά μπορεί να μειώσει το άγχος, που είναι μια σημαντική αιτία που κρύβεται πίσω από την αύξηση του βάρους.

Αλήθειες: 'Όποιος πιστεύει ότι μια συνέδρια Βελονισμού είναι αρκετή για να δει αποτελέσματα θα απογοητευτεί, όπως δεν βλέπουμε αποτελέσματα την πρώτη μέρα που πηγαίνουμε στο γυμναστήριο ή την πρώτη μέρα που αρχίζουμε δίαιτα, το ίδιο ισχύει και με τον Βελονισμό.

Ο Βελονισμός βελτιώνει την ποιότητα ζωής με αποτέλεσμα καλύτερες επιλογές τρόπου ζωής .


 - ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

 - ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 

 - ΑΣΚΗΣΗ  

το τρίπτυχο της επιτυχίας

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου